Suplementi za zdravlje i mršavljenje

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor kvalitetnih preparata za mršavljenje koji su formulirani s pažljivo odabranim sastojcima za podršku vašim zdravstvenim i tjelesnim ciljevima. Od vitamina i mineralnih kompleksa do probiotika, aminokiselina i termogenika, naši suplementi za zdravlje i mršavljenje nude podršku koja vam je potrebna za postizanje i održavanje optimalnog zdravlja i tjelesne kompozicije.

Besplatna dostava

Za narudžbe preko 100KM.

Bezbjedna kupovina

Sigurnost zagarantovana.

Zadovoljstvo

Preko 10 000 kupaca.

Najveća ponuda

suplemenata u BiH.

Naši proizvodi

L- Carnitin

L-karnitin je aminokiselina koja igra važnu ulogu u metabolizmu masti, pretvarajući ih u energiju koju tijelo može koristiti za različite tjelesne aktivnosti. Kao popularni dodatak prehrani, L-karnitin se često koristi za povećanje energije, izdržljivosti i poboljšanje tjelesne kompozicije, posebno kod sportista i rekreativaca.

Naši proizvodi

Fat Burneri

Fat burneri su prehrambeni dodaci koji pomažu u sagorijevanju masti u tijelu, što rezultira gubitkom tjelesne težine i poboljšanom tjelesnom kompozicijom. Naša ponuda fat burner suplemenata uključuje različite proizvode koji su sigurni, učinkoviti i prilagođeni različitim potrebama i ciljevima. Uz redovitu tjelesnu aktivnost i zdravu prehranu, fat burneri mogu biti koristan alat za postizanje željene tjelesne forme.

Naši proizvodi

Stimulansi energije

Stimulansi energije su suplementi koji povećavaju razinu energije, poboljšavaju mentalnu budnost i fokus, te pomažu u smanjenju umora i iscrpljenosti. Ovi suplementi obično sadrže kofein, taurin, guaranu i druge stimulativne tvari koje povećavaju metabolizam i poboljšavaju izdržljivost. Naša ponuda stimulansa energije uključuje različite proizvode, poput energetskih koji su idealni za sportiste, studente, osobe koje rade noćne smjene, ili bilo koga ko traži dodatni poticaj energije i fokusa.

Naši proizvodi

Energetski napitci

Suppleman nudi širok izbor energetskih napitaka koji će vam pomoći da prebrodite naporan dan. Od klasičnih brendova do novih i inovativnih, bez obzira trebate li brzi poticaj prije vježbanja ili pojačanje energije tokom dugog radnog dana, sve što vam treba sa selekcijom visokokvalitetnih energetskih napitaka pronaći ćete kod nas. Zašto biste se zadovoljili sporim danom kada možete uzeti energetski napitak i riješiti sve što vam se nađe na putu?

Naši proizvodi

Vitamini i minerali

Vitamini i minerali su esencijalni nutrijenti koji su neophodni za normalno funkcioniranje tijela. Oni pomažu u održavanju zdravlja kostiju, mišića, kože i krvnih žila, te igraju važnu ulogu u metabolizmu hrane i stvaranju energije. Neki od najvažnijih vitamina i minerala uključuju vitamin C, željezo, kalcij, vitamin D i magnezij.

Naši proizvodi

Maslac & Snackovi

Suppleman nudi zdrave alternative uživanju u maslacu i snackovima. Umjesto tradicionalnog maslaca koji može sadržavati visok udio zasićenih masti, Suppleman nudi maslac od koji sadrži zdrave masti i proteine. Također, zdravi snackovi, kao što su energetske pločice i orašasti mješavine, izvrsna su opcija za međuobrok koji će pružiti potrebnu energiju, bez nepotrebnih dodataka šećera i konzervansa.

Naši proizvodi

Zdravlje zglobova

Suppleman nudi niz proizvoda koji mogu pomoći u održavanju zdravlja zglobova. Dodaci prehrani bogati su hranjivim tvarima kao što su glukozamin, kondroitin i MSM, koji su važni za izgradnju i održavanje hrskavice u zglobovima. Ovi proizvodi mogu pomoći u smanjenju upale i bolova u zglobovima, te doprinijeti fleksibilnosti i pokretljivosti.

Naši proizvodi

Zdravlje jetre

Suppleman nudi niz proizvoda koji mogu pomoći u održavanju zdravlja jetre. Dodaci prehrani koji su poznati po svojim detoksikacijskim svojstvima i pomažu u zaštiti jetre od štetnih tvari, mogu pomoći u potpori jetri i pomoći joj u njenom prirodnom procesu pročišćavanja tijela.