6PAK Craze Shot – 80ml

3.00 KM

SKU: N/A Kategorije: ,
6PAK Nutrition

Opis

Senzacionalan dodatak prehrani prije treninga u obliku shotu. Zahvaljujući njemu svaki trening (čak i po slabijem danu) biće 100% izveden. Posegnite za snažnim shotom energije i savladajte dalje prepreke treninga – neka vas ništa ne ograničava! Proizvod sadrži samo efikasne doze dokazano aktivnih sastojaka, uključujući i ogroman dio čistog kofeina.

6PAK Nutrition CRAZE SHOT  je odličan izbor za sve ljude koji cijene najkvalitetniji i promišljeni sastav . Proizvod je namenjen osobama sa visokom tolerancijom na dejstvo kofeina. Formulu su razvili najbolji stručnjaci u industriji i uz učešće profesionalnih sportista – što je omogućilo odličan efekat!


Nekoliko riječi o aktivnim sastojcima u CRAZE SHOT-u:

Kofein

Kofein utiče na niz aspekata, kao što su: povećanje pažnje, poboljšanje koncentracije, smanjenje osećaja umora pri fizičkom naporu , ali doprinosi i povećanju izdržljivosti i fizičke efikasnosti . Naravno, vrijedno je spomenuti njegov utjecaj na ubrzanje metabolizma . Vrijedi naglasiti da CRAZE SHOT  ne sadrži kreatin niti supstance za pumpanje  – što je ogromna prednost za ljude koji traže samo  stimulaciju i podršku za tjelesnu efikasnost .

Zanimljiva činjenica: postoje studije čiji rezultati ukazuju na efekat kofeina na poboljšanje brzine nadoknade izgubljenog glikogena tokom treninga .

Beta-alanin

Beta-alanin je jedna od najbolje proučavanih supstanci koje se koriste u suplementaciji širom svijeta. Dio je molekula karnozina , koji je odgovoran za poboljšanje tjelesne izdržljivosti pri vježbanju . Pokazuje visok antioksidativni potencijal, što se prevodi u podršku imunološkom sistemu u borbi protiv slobodnih kisikovih radikala. Uvođenje beta-alanina u suplementaciju poboljšava izdržljivost mišića pri vježbama i podržava njihovu regeneraciju  – zahvaljujući čemu ćete se i nakon jako napornog treninga vratiti u punu formu za kraće vrijeme!

Taurin

Taurin je slobodna aminokiselina i nalazi se u mnogim tkivima. Uključen je u mnoge važne procese u ljudskom tijelu, na primjer, modulira osmotski pritisak, utiče na katjonsku homeostazu i ima funkciju neurotransmitera. Taurin takođe deluje kao antioksidans .

Kolin

Holin je važan spoj koji igra ulogu prekursora fosfatidilholina (najvažnije komponente ćelijskih membrana). Takođe je prekursor žučnih kiselina, lipoproteina i betaina .

Odaberite efikasna rješenja i uživajte u efektima – odaberite CRAZE SHOT!

 

Upute za upotrebu:

Popijte 1 porciju (20 ml) prije ili tokom treninga. Nemojte prekoračiti 1 porciju tokom dana. Prije upotrebe dobro promućkati.

 

Paket: 80 ml
Neto volumen: 80 ml
Sadržaj u: 20 ml 80 ml
Beta-alanin 800 mg 3,2 g
Taurin 250 mg 1 g
Kofein 120 mg 480 mg
Choline bitartrate 50 mg 200 mg
Porcja: 20 ml
Ilość porcji w opakowaniu: 4
Opakowanie: 80 ml
Mass net: 80.00 ml

Dodatne informacije

Okus

Lemon Grape, Orange

Brand

6PAK Nutrition

6PAK Nutrition