Suppleman je najatraktivnija radnja sportskih suplemenata u Tuzli koja nudi najkvalitetnije proizvode vodećih svjetskih proizvođača poput Optimum Nutrition, Muscletech, BSN, Nutrex, My protein, Self Omninutrition i dr.

Kod nas možete nabaviti premium proizvode po najpristupačnijim cijenama i priuštiti sebi čak 2,5 kg vrhunskog premium WHEY proteina po cijeni od 80 KM pa sve do 130 KM u zavisnosti od vaših želja i potreba.

Pored najkvalitetnije ponude i najboljih cijena, ono što nas ističe u odnosu na ostale jeste profesionalno i ljubazno osoblje koje je spremno da udovolji svim Vašim pitanjima i zahtjevima.

Ukoliko želite da maksimizirate svoj tjelesni razvoj a pri tome i da uštedite novac, posjetite nas na glavnom gradskom šetalištu Korzo, Gradska 29, (preko puta slastičarne “Evropa”), i dozvolite da Vam dokažemo da smo vaš pravi izbor No. 1 protein shop.

Naša je obaveza vaš put do uspjeha.

Suppleman team

Micro Capital d.o.o.
75000 Tuzla
Bosna i Hercegvoina
e-mail: prodaja@suppleman.ba

IMPOTENCIJA JE JEDAN OD NAJČEŠĆIH MUŠKIH SEKSUALNIH POREMEĆAJA KOJI SE NERIJETKO GURAJU POD TEPIH. Tribestan je potpuno prirodni i nehormonalni biljni (fitokemijski) biostimulator nastao iz biljke Tribulus Terrestris Bulgaricum, a koristi se za rješavanje problema potencije, libida i smanjene seksualne aktivnosti kod žena i muškaraca te povećanje mišićne mase, snage i izdržljivosti. Tribestan je biljna alternativa sintetičkim anaboličnim steroidima bez dokazanih negativnih učinaka. TRIBESTAN (PRIRODNA VIAGRA): povećava libido i seksualnu aktivnost kod muškaraca i žena, povećava mišićnu masu, povećava snagu i izdržljivost, pojačava i produljuje vrijeme erekcije, stimulira ovogenezu, ublažava simptome kod menopauze, ubrzava proces oporavka organizma nakon fizičkih i psihičkih napora.