Applied Nutrition L-Carnitine 3000 shot

4.00 KM

Opis

Applied Nutrition L-Carnitine 3000 Shot sadrži 50 mg ekstrakta zelenog čaja i 3000 mg L-karnitina po bočici.

L-karnitin igra ključnu metaboličku ulogu u stimulisanju gubitka težine jer pomaže u transportu masti do mitohondrija gde se sagorijevaju za energiju. Klinička istraživanja su pokazala da L-karnitin podržava atletske performanse i izdržljivost. Kroz veće oslanjanje na masnoću kao energiju, tijelo smanjuje iscrpljivanje mišićnog glikogena. Ovo u kombinaciji sa smanjenjem nakupljanja mliječne kiseline u mišićima može povećati kapacitet vježbanja.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • 3000mg L-karnitina po bočici
  • 50mg ekstrakta zelenog čaja po bočici
  • Pogodno za vegane
  • Halal certificirani proizvod

PREDLOŽENA UPOTREBA

Prije upotrebe protresti. Konzumirajte jednu dozu L-karnitina dnevno, po mogućnosti ujutro uz doručak.

TESTIRANA ZA SPORTISTE – GMPSvaki sastojak u ovoj seriji podvrgava se rigoroznoj kontroli i testiranju na zabranjene supstance prije proizvodnje prema praćenom programu. Finalni proizvodi se zatim proizvode i pakuju u ISO 22000, BRC, GMP & Halal akreditiranoj laboratoriji kako bi se omogućio najviši nivo sigurnosti za sportiste.

OPREZ

Provjerite sa kvalifikovanim zdravstvenim radnikom prije upotrebe ovog proizvoda ako ste mlađi od 18 godina, trudni ste ili dojite bebu, ili ako imate bilo koje poznato ili sumnjivo zdravstveno stanje(a) i/ili uzimate bilo koje lijekove. Ne smije se koristiti kao zamjena za raznovrsnu prehranu i zdrav način života. Čuvajte ovaj proizvod na hladnom i suvom mestu, dalje od djece. Nemojte prekoračiti preporučenu upotrebu.

Brand

Applied Nutrition