Muscletech Lab Series Whey Protein Plus Isolate

119.00 KM

Opis

  • 00% Whey Protein + Isolate
  • Superiorni izvor proteina sa najvećom biološkom vrijednosti
  • Sadrži brzo apsorbujuće peptide i izolat sirutke
  • Ubrzava oporavak
  • Klinički istraženo povećanje snage i mišićne mase

BRZO APSOTBUJUĆI PEPTIDI

MuscleTech-ovi istraživači su pregledali brojne kliničke studije vezane za peptide sirutke i nauka je pokazala da peptidi promovišu brži oporavak poslije vježbanja! Superiorna formula 100% Whey Protein + Isolate kombinuje ove brzo aporbujuće, visoke biloške vrijednosti peptide sa ultra čistim izolatom sirutke.

Izolat sirutke je mikrofiltriran naprednim filtracijskim procesom dizajniranim da odstrani većinu masti, ugljikohidrata, laktoze i ostalih nečistoća. Ovo znači da dobijate ultra čisti, brzo apsorbujući i lako probavljivi protein koji će omogućiti brži oporavak, bolju izgradnju čiste mišićne mase i bolje rezultate poslije treninga.

Svaka mjerica 100% Whey Protein + Isolate sadrži 25g ultra premium proteina koji pruža i 5,6g BCAA i 4,1g glutamina i prekusora.

NAJVEĆA BIOLOŠKA VRIJEDNOST

MuscleTech® Lab Series 100% Whey Protein Plus Isolate s ponosom koristi peptide i izolat sirutke za superiornu apsorpciju, lako miješanje i više esencijalnih aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) – gradivne elemente mišića. Šta više peptidi sirutke imaju jednu od najvećih bioloških vrijednosti od svih izvora proteina. Ovo vrijednost predstavlja koliko aminokiselina iz proteina će vaše tijelo apsorbovati i iskoristiti, što je veća vrijednost to je veća i izgradnja i oporavak mišića.

SUPERIORNA HLADNA MIKROFILTRACIJA

MuscleTech® Lab Series 100% Whey Protein Plus Isolate koristi samo ultra čisti, mikro filtrirani izolat proteina sirutke i njene peptide, najčišći oblik proteina kojim možete nahraniti svoje tijelo. Sa filtracijskim procesom koji koristi preciznu tehnologiju kako bi eliminisali laktozu, pepeo i masti, ova nevjerovatna formula pruža glavne bioktivne proteinske frakcije.

IZ LABORATORIJE U TERETANU

100% Whey Protein Plus Isolate je osmišljen od strane najboljih istrživača u svijetu sportske suplementacije kako bi obezbijedio peptide i izolat sirutke za superiornu apsorpciju, probavljivost, lako miješanje i visoki nivo BCAA koje su gradivni elementi mišića. Svaka mjerica 100% Whey Protein Plus Isolate sadrži 25g ultra premium proteina, 5,6g BCAA i 4,1g glutamina i prekusora.

Peptidi sirutke se snažni kratki lanci amino kiselina dobiveni iz mnogo dužih čitavih molekula proteina. Ovi izolovani peptidi se brzo probavljaju i apsorbuju. Štaviše peptidi sirutke imaju jednu od najvećih bioloških vrijednosti od svih izvora proteina, vrijednost koja se dodjeljuje izvorima proteina kako bi se izmjerilo kako brzo se apsorbuje i iskorištava u tijelu.

Pored ovoga, korišteni izolat sirutke je mikrofiltriran, ovaj napredni sistem filtracije odstranjuje većinu masti, ugljikohidrata, laktoze i ostalih nečistoća. Ovo znači da dobijate ultra čisti, brzo apsorbujući i lako probavljivi protein koji će vam omogućiti da se brže oporavite, izgradite čistu mišićnu masu i postignete najbolje rezultate.

POPTPUNO TRANSPARENTNA FORMULA S GARANTOVANIM SADRŽAJEM PROTEINA

Svako pakovanje MuscleTech® Lab Series 100% Whey Protein Plus Isolate ima potpuno transparentnu formulu bez patentiranih mješavina ili skrivenih sastojaka. Pored ovoga, MuscleTech garantuje da dobijate tačnu količinu proteina koja je navedena i na tablici nutritivnih vrijednosti.

KVALITETA KOJOJ MOŽETE VJEROVATI

Kako bi osigurali visok standard kvalitete, svaka serija Lab Series 100% Whey Protein Plus Isolate prolazi striktnu kontrolu kvalitete, testirana je od strane trećih lica i potvrđena kako bi osigurali da svaka kutija zadovoljava najviše standarde.

NAJBOLJI OKUS U KLASI

Da bi uživali u čistoj proteinskoj formuli ne znači da morate da konzumirate suvišne ugljikohidrate i masti. Za neke kompanije okus je jedina stvar koja im ide u prilog, te zbog toga njihove proteinske formule sadrže jeftine izvore proteina koje je lako zasladiti ugljikohidratima, mastima i šećerima. U MuscleTechu vjeruju da ne morate žrtvovati makronutrijente kako bi ostvarili željene rezultate. Zato je njihov istraživački tim u uskoj saradnji sa najboljim stručnjacima za proizvodnju okusa kreirao vrhunske okuse koji ne sadrže dodatne šećere ili ugljikohidrate, te vam obezbijedio više proteina po serviranju i bolji makronutrijentski profil.

GARANTOVANO BEZ ZABRANJENIH SUPSTANCI

Mi razumijemo da vama kao sportisti jedna od glavnih stvari koju želite znati šta tačno unosite u svoje tijelo. Zato je tim MuscleTech posvećen da pruži najkvalitetnije, naučno formulisane proizvode koji ne sadrže zabranjene supstance.

UPOTREBA:

Pomiješajte jednu mjericu (35g) sa 180ml hladne vode ili malomasnog mlijeka i konzumirajte između oboroka i poslije treninga.

Dodatne informacije

Težina

2,28 kg

Okus

Banana, Double Rich Chocolate, French Vanilla

Brand

Muscletech