Muscletech Nitro-Tech Casein Gold

69.00 KM115.00 KM

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

NAJBOLJA FORMULA U KLASI

Preko 20 godina NITRO-TECH® je vodeći proteinski brend, izgrađen na temelju naučnih istraživanja i najmodernije tehnologije, te je stekao povjerenje bezbroj potrošača u cijelom svijetu. Sada je isti istraživački i razvojni tim razvio novu formulu baziranu na superiornim izvorima proteina, kvalitetu i proizvodnji. Predstavljamo vam NITRO-TECH® CASEIN GOLD – naprednu formulu sa višestrukim premium izvorima kazeina za optimalnu brzinu apsorpcije i superiornim profilom BCAA.

SUPERIORNA NAUKA, SUPERIORNI REZULTATI

Poboljšajte svoj oporavak sa postepenim otpuštanjem i apsorpcijom nutrijenata. Kazein i protein mlijeka su jedni od najsporije probavljivih proteina. Nitro-Tech Casein Gold vam pruža 24g visokokvalitetnog proteina dobivenog iz više premium izvora kazeina za produženo otpuštanje amino kiselina, koje će hraniti vaše mišiće do 8h. Štaviše, svako pojačano serviranje Nitro-Tech Casein Gold sadrži 10g prirodnih BCAA, glutamina i njegovih prekusora i samo 1g šećera. U kombinaciji sa dokazano isprobanim nevjerovatnim okusom, Nitro-Tech Casien Gold je jednako dobar za vaše nepce kao i za vaše mišiće.

8-SATNA DOSTAVA BCAA

Izvori proteina korišteni u Nitro-Tech Casein Gold su u istraživanju provodenom od strane “The American Journal of Clinical Nutrition” pokazali da otpuštaju aminokiseline u krvotok do 8h sati nakon konzumiranja. Sa ovakvim svojstvom otpuštanja aminokiselina, Nitro-Tech Casein Gold je odlična antikatabolička formula i poboljšava stvaranje pogodne sredine za izgradnju mišića.

TRANSPARENTNA FORMULA

Svako pakovanje Nitro-Tech Casein Gold ima u potpunosti transparentnu formulu koja garantuje da ćete dobiti tačno one sastojke i količinu proteina koja stoji na etiketi.

NAJBOLJI OKUS U KLASI

Da bi uživali u čistoj proteinskoj formuli ne znači da morate da konzumirate suvišne ugljikohidrate i masti. Za neke kompanije okus je jedina stvar koja im ide u prilog, te zbog toga njihove proteinske formule sadrže jeftine izvore proteina koje je lako zasladiti ugljikohidratima, mastima i šećerima. U MuscleTechu vjeruju da ne morate žrtvovati makronutrijente kako bi ostvarili željene rezultate. Zato je njihov istraživački tim u uskoj saradnji sa najboljim stručnjacima za proizvodnju okusa kreirao vrhunske okuse koji ne sadrže dodatne šećere ili ugljikohidrate, te vam obezbijedio više proteina po serviranju i bolji makronutrijentski profil.

Pored ovoga Muscle Tech-ovi istraživači su uspjeli izbjeći zamku u koju su upali mnogi drugi kazeinski proizvodi i stvorili proizvod koji se lako miješa s manje grudvica i superiornijim okusom i teksturom u odnosu na standardne kazeinske proizvode.

Rezultat je glatka i odličnog okusa tekstura koja ne sadrži ekstra šećer ili ugljikohidrate koje možete vidjeti u drugim proteinskim praškovima. Sve ovo vam pruža vie proteina po serviranju i bolji makoronutrijentski profil.

TESTIRANA KVALITETA I ČISTOĆA

Kako bi osigurali visok standard kvalitete, svaka serija Nitro-Tech Casein Gold prolazi striktnu kontrolu kvalitete i testirana je od strane trećih lica i potvrđena kako bi osigurali da svaka kutija zadovoljava najviše standarde.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Pomiješajte jedno serviranje (1 mjericu) sa 250-300ml vode ili malomasnog mlijeka. Za najbolje rezultate pomiješajte dva serviranja (2 mjerice) sa 500-600ml vode ili malomasnog mlijeka i konzumirajte pred spavanje ili između obroka.

Dodatne informacije

Težina

1,15 kg, 2,28 kg

Okus

Banana, Čokolada, Vanilija

Brand

Muscletech

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Muscletech Nitro-Tech Casein Gold”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *