Muscle Freak Mega Mass

79.00 KM

Opis

Muscle Freak Mega Mass je visokokvalitetni gainer, koji smo kreirali kako bi zadovoljili potrebe i najzahtjevnijih vježbača. Nakon godina uspješnog rada i distribucije najvećih brendova na tržištu, mi u Muscle Freaku smo odlučili da je vrijeme da i naša linija proizvoda ugleda svjetlo dana i da vam u skladu s našom tradicijom ponudimo najbolje i najkvalitetnije proizvode s predznakom bosanski brend.

Muscle Freak Mega Mass je ultra premium gainer za izgradnju čiste mišićne mase, kreiran da podrži rast i oporavak mišića kako sportista koji imaju povećane kalorijske potrebe, tako i rekreativaca koji žele povećati mišićnu masu.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE:
30g proteina
60g ugljikohidrata
Olakšava povećanje mišićne mase
Smanjuje vrijeme oporavka mišića
Obogaćen vitaminima i mineralima
Za dobijanje kvalitetne mišićne mase potreban vam je i kvalitetan, učinkovit gainer koji je koji će pomoći u ostvarenju vašeg cilja. Muscle Freak Mega Mass je upravo takav gainer i njegova premium formula sadrži kombinaciju visokokvalitetnog whey proteina, ugljikohidrata s dodatkom vitamina i minerala. Sve ovo ga čini idealnim izborom za osobe koje žele povećati svoj kalorijski unos i mišićnu masu te ubrzati oporavak mišića. Muscle Freak Mega Mass formula sadrži omjer ugljikohidrata i proteina u odnosu 2:1, sa 60g ugljikohidrata i 30g proteina i 420 kalorija po serviranju.

PROVJERENA KVALITETA I ČISTOĆA:
Kako bi osigurali da svako pakovanje našeg proteina na policama ispunjava najviše standarde kvalitete, svaka serija Muscle Freak Mega Mass prolazi najstrožiju kontrolu kvalitete i garantovano ispunjava najviše standarde.

SASTOJCI:
Maltodekstrin iz kukuruza, whey protein iz mlijeka, biljne masti (kokosovo ulje), aroma, kakao, stabilizator (E466), emulgator (E322-suncokret), kiselina (E270), mješavina vitamina i minerala (retinil acetat, kolekalciferol, d-alfa tokoferil acetat, d-biotin, l-ksorbinska kiselina, ferum, fumarat, cink glukonat, bakar glukonat, kalijum jodid, hromsulfat, mangan glukonat, natrijum selenat), zaslađivač (sukraloza E950).

PREPORUČENA UPOTREBA:
Kao dijetalni dodatak ili poslije treninga, pomiješajte tri mjerice (oko 100g) sa 4000ml hladne vode ili vašeg omiljenog pića protresite 20 sekundi i konzumirajte odmah. Savjet: Povećajte i smanjite količinu tečnosti kako bi dobili željeni okus i teksturu.

IZMEĐU OBROKA: Konzumirajte ½ – 1 serviranje između obroka kako biste održali pozitivan balans nitrogena i visokokalorijsku dijetu.

NAKON TRENINGA: Konzumirajte jedno serviranje 30-45 minuta nakon treninga kako biste poboljšali i ubrzali oporavak i ras mišića.

PRIJE SPAVANJA: Konzumirajte ½ – 1 serviranje 45-60 minuta prije spavanja kako bi organizmu osigurali hranjive tvari potrebne za oporavak tokom noći.

SAVJET: Kako bi dodatno povećali unos proteina umjesto vode, Mega Mass miješajte s malomasnim mlijekom.

PAKOVANJE: 2,5g

BROJ SERVIRANJA: 25

Brand

Muscle Freak