Muscle Freak 100% Isolate Protein

69.00 KM245.00 KM

Opis

Muscle Freak 100% Isolate Whey Protein je visokokvalitetni protein izolat proteina sirutke, koji smo kreirali kako bi zadovoljili potrebe i najzahtjevnijih vježbača. Nakon godina uspješnog rada i distribucije najvećih brendova na tržištu, mi u Muscle Freaku smo odlučili da je vrijeme da i naša linija proizvoda ugleda svjetlo dana i da vam u skladu s našom tradicijom ponudimo najbolje i najkvalitetnije proizvode s predznakom bosanski brend.

Muscle Freak 100% Isolate Whey Protein izolat je jedan od najčišćih proteina sirutke i svako serviranje će vam osigurati 25g najkvalitetnijeg proteina za brzu izgradnju i oporavak mišića. Pored ovoga Muscle Freak 100% Isolate Whey Protein sadrži jako malo masti, holesterola, laktoze i ostalih tvari koje ne želite u šejku i visoke je biološke vrijednosti s bogatim aminokiselinskim profilom.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE:
  • 25g proteina po serviranju
  • 5g BCAA
  • 4g glutamina
  • Povećava mišićnu masu i snagu
  • Poboljšava oporavak mišića nakon fizičke aktivnosti
  • Lako probavljiv
  • Sadrži manje od 1% laktoze na 100g

Muscle Freak 100% Isolate Whey Protein sadrži 84% proteina izolata (25g) i veoma mali udio masti (0,9g) i ugljikohidrata (1,2g) po serviranju. Bogat je esencijalnim aminokiselinama, posebno razgranatim lancem aminokiselina (5g BCAA), a također sadrži i dijelove proteina kao što su glikomakropeptidi sa glikogenskom funkcijom (koriste glukozu iz aminokiselina kao što su glicin, valin, izoleucin i alanin). Sve ove karakteristike ga činim idealnim bilo da želite izgubiti masne naslage, izgraditi veću mišićnu masu ili jednostavno ubrzati oporavak.

Protein sirutke je izuzetno popularan kod aktivnih osoba zbog njegove izuzetno brze apsorpcije i bogatog profila amino kiselina koje potpomažu oporavak. Izolat proteina sirutke je najčistiji oblik ovog proteina i primarni je sastojak Muscle Freak 100% Isolate Whey Protein. Svako serviranje sadrži 25 grama brzo apsorbirajućeg proteina sirutke s niskim udjelom masti, holesterola, laktoze i drugih tvari koje ne želite u svom proteinu.

PROVJERENA KVALITETA I ČISTOĆA:

Kako bi osigurali da svako pakovanje našeg proteina na policama ispunjava najviše standarde kvalitete, svaka serija Muscle Freak 100% Isolate Whey Protein-a prolazi najstrožiju kontrolu kvalitete i garantovano ispunjava najviše standarde.

SASTOJCI:

Izolat proteina sirutke iz mlijeka, GlyciPEP (glicin, L-alanin, L-lizin), aroma, emulgator (E322-suncokret), boja (E162), zaslađivač (sukraloza, E950).

PREPORUČENA UPOTREBA:

Kao dijetalni dodatak ili poslije treninga, uzmite jednu mjericu (oko 30g) sa 250ml hladne vode ili vašeg omiljenog pića protresite 20 sekundi i konzumirajte odmah. Savjet: Povećajte i smanjite količinu tečnosti kako bi dobili željeni okus i teksturu.

Konzumirajte 2-4 serviranja dnevno ili po potrebi kako bi zadovoljili svoje dnevne potrebe ili povećali mišićnu masu. Kako bi dodatno povećali unos proteina po serviranju koristite malomasno mlijeko. Koristite kao dio odgovarajućeg treninga i programa ishrane. Pročitajte čitavu etiketu i pratite priložena uputstva. Čuvajte u originalnom pakovanju na hladnom i suhom mjestu.

 

Kompletnu tablicu nutritivnih vrijednosti možete pogledati OVDJE

Dodatne informacije

Težina

1 kg, 2,5 kg, 5 kg

Okus

Banana, Čokolada, Vanilija

Brand

Muscle Freak