Nutrex Hemo Rage Underground

80.00 KM

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

HEMO-RAGE UNDERGROUND je super intenzivni pre wokout koji će podići nivo energije do maksimuma za samo nekoliko minuta i sve to u samo jednoj mjerici. Njegova ekstremna potentnost i intezivni efekti mogu za pojedine osobe mogu biti i prejaki. Ukoliko ste ozbiljan sportista koji traži pre workout kao nijedan drugi, HEMO-RAGE UNDERGROUND će vam pružiti ono što tražite: intezivnu energiju i fokus koji će pomoći da ređete svoje granice. S HEMO-RAGE UNDERGROUND možete zaboraviti osjećaj umora i slabosti u teretani. Ni jedna težina neće biti preteška, ni jedan trening preintenzivan. Ni jedan pump nećete ovako osjetiti.

HEMO-RAGE UNDERGROUND nije klasičan brzi izvor energije koji će kasnije izazvati nagli pad energje (tzv. “crash”). HEMO-RAGE sadrži velikodušnu dozu TeaCrina koji pruža produženo energetsko djelovanje i fokus koji postepeno opadaju i koji će vam omogućiti da se postepeno vratite u normalu.

Pomiješajte samo jednu mjericu s vodom i sačekajte 30 minuta i vaše tijelo i um će biti spremni. Bez obzira da li je rano ujutru ili je nakon dugog dana, HEMO-RAGE UNDERGROUND će biti trening partner na kojeg uvijek možetee računati. Samo jedna mjerica će vas pripremiti za najluđe trening iskustvo.

 

OKUS: FRUIT PUNCH

PAKOVANJE: 30 SERVIRANJA

Dodatne informacije

Težina

30 serviranja

Okus

Fruit Punch, Peach Pineapple

Brand

Nutrex