L-CARNITINE TEČNI – GYMBEAM

36.00 KM45.00 KM

  • -čista prirodna aktivna supstanca L-karnitin,
  • -sadrži najveću koncentraciju L-karnitina u jednoj dozi
  • -lako se apsorbuje,
  • -efikasno sagorjeva masti i proizvodi energiju,
  • -povećava sportske performanse,
  • -podržava zdravlje kardiovaskularnog sistema,
  • -podpomaže regeneraciju i smanjuje umor u telu,
  • -ne sadrži nepotrebne konzervanse.
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

L-KARNITIN EFIKASNO SAGORJEVA MASTI, PROMOVIŠE ZDRAV GUBITAK TEŽINE I REGENERACIJU NAKON TRENINGA

L-karnitin je prirodna supstanca koja se smatra jednim od najefikasnijih sagorjevača prirodnog masti . Ova vitalna supstanca je suštinska komponenta transportnog sistema, čiji zadatak je transport masnoća u ćelijske mitohondrije gde se javlja mast i degradacija masti . Tokom sagorevanja masti, masne kiseline pretvaraju se u količinu energije koja se može koristiti za trening.

Osim toga, L-karnitin odličan sagorjevač za neželjene masti, također podržava kardiovaskularni sistem, performanse, oporavak , i obrnuto, eliminirajući proizvodnju mliječne kiseline i ublažava umor tijela. Iskren L-karnitin iz GymBeam je u poređenju sa drugim proizvodima ove vrste dva važne prednosti, prva je u tome što ne sadrži nepotrebne konzervanse , a druga ima visoku koncentraciju supstance L-karnitin.

L-karnitin 110.000 je bio 2. na listi najboljih i najjačih masti , koji su glasali naši kupci.

ŠTA JE L-KARNITIN?

L-karnitin je izmislio ruski naučnici 1950. godine i od tada se smatra jednim od najefikasnijih metoda  za promociju izdržljivost, sagorijevanje masti i oporavak  između treninga. Iz tih razloga je postao bitan ishrani za sportiste, sportiste, bodibildera, ali i običnih ljudi koji se trude da riješi neželjenih kilograma i brinu o svom zdravlju. Iako je upotreba ovog dodatak prehrani  efikasno posebno tokom vežbanja , nije stimulans, pa se stoga može koristiti u večernjim satima. Tečni L-karnitin 110 000  Jasno je da je ispravan izbor kada bažíte za kvalitetu L-karnitin s visokim koncentracijama lijeka.

ŠTA RADI L-KARNITIN?

Istraživanja su pokazala da kombinacija L-karnitin, naravno, baš kao ishrana dopuna- ne kao zamena za obrok, sa bilo kojom fizičkom aktivnošću, što je dovelo do gubitka viška kilograma i podešavanje težine. rezultati ispitivanja naglasio da L-karnitin ubrzava sagorjevanje masti iz ishrane, ali i smanjuje osjećaj gladi.

ZA KOGA JE NAMENJEN L-KARNITIN?

Iskren L-karnitin je dizajniran za sve ljude koji žele da se otarase viška kilograma jer su aktivna podrška za sagorevanje masti. Takođe je pogodno za sportiste da povećaju energiju i snagu .

TABELA NUTRITIVNIH VREDNOSTI L-KARNITIN 220 000 MG / L

NUTRITIVNE VREDNOSTI 1 DOZA (10 ML)
kalorija 39 kJ / kcal
masti 0 mg
ugljikohidrata 0 mg
protein 2.2 mg
L-karnitin 2200 mg

DOZIRANJE

Preporučena dnevna doza od 10 ml(pola čepa) do 20 ml(pun čep) , 30 minuta pre treninga ili između glavnih jela. Sadržaj mjerne čaše može se piti direktno ili razblažiti sa neslađenim napitkom ili vodom. Ne zaboravite da protresete pre upotrebe.

Dodatne informacije

Zapremina

1000 ml, 500 ml

Brand

GymBeam