6PAK Heat Shot – 80ml

2.50 KM

Nema na zalihi

Kategorije: ,
6PAK Nutrition

Opis

HEAT SHOT je dodatak prehrani u tečnom obliku koji se koristi prije treninga. Sadrži samo efikasne i dokazano aktivne sastojke. Saznajte više o njima!

Beta-alanin

Najvažniji je sastojak većine suplemenata prije treninga . Zajedno sa aminokiselinom histidinom grade molekul karnozina. Dodatak beta-alaninu omogućava vam da povećate njegovu koncentraciju u mišićima i bazenu dostupnog karnozina.

Ekstrakt zelenog čaja

Vrijedan je sastojak većine suplemenata koji imaju za cilj sagorijevanje masti . Polifenoli koje sadrži uključuju katehine kao što su epikatehin (EC), epigalokatehin (EGC), epikatehin galat (EKG) i epigalokatehin galat (EGCG). Oni igraju važnu ulogu u borbi protiv slobodnih radikala . Osim toga, katehini pomažu u postizanju i održavanju zdrave tjelesne težine i razine šećera u krvi .

Ekstrakt đumbira

Sadrži vrijedna organska jedinjenja koja spadaju u grupu gingerola . Ekstrakti dobijeni iz đumbira ( Zingiber officinale ) pomažu u metabolizmu ugljikohidrata i snižavanju razine šećera u krvi . Takođe poboljšavaju  insulinsku osetljivost mišićnih ćelija . Osim toga, ekstrakti đumbira podržavaju pravilno funkcionisanje mišića i povećavaju vitalnost , što će se svakako pravilno koristiti tokom treninga.

Bezvodni kofein

Kofein, prisutan u većini proizvoda prije treninga, omogućava vam da povećate budnost, fokus i koncentraciju , također tokom treninga.

Ekstrakt preslice

Bogat je vrijednim nutrijentima koji podržavaju vitalne procese u tijelu . Vrijedi obratiti pažnju na diuretski učinak preslice , koji vam omogućava da se riješite viška potkožne vode , a također podržava postizanje i održavanje zdrave tjelesne težine. Upotreba ovog ekstrakta takođe pozitivno utiče na stanje kože, kose i noktiju , što je nesumnjivo korisno za sve ljude koji brinu o svom izgledu, treniraju i zdravo se hrane kako bi sagoreli višak telesne masti .

Brand

6PAK Nutrition

6PAK Nutrition