TREC Creatine Monohydrate 100% 600g

69.00 KM

Opis

CREATINE 100% sadrži najkvalitetniji kreatin monohidrat u prahu.
Kreatin 100% obogaćen vitaminom C i natrijumom, koji podržava transport kreatina do mišića. CREATINE 100% povećava fizičke performanse u slučaju uzastopnih kratkih, vrlo intenzivnih fizičkih vježbi. Blagotvorno dejstvo se postiže konzumiranjem 3 g kreatina dnevno. CREATINE 100% se preporučuje kao univerzalno sredstvo za održavanje visoke forme, posebno za sportiste u disciplinama snage i brzine.

💪 Kreatin 100 kreatin monohidrat je maksimalna koncentracija kreatin monohidrata koji podržava i aerobnu (izdržljivost) i anaerobnu (snaga i brzina) energiju pri vježbanju.
💪Dodatak vitamina C i natrijuma u Creatine 100 Trec štiti od poremećaja vode i elektrolita i slobodnih radikala, zahvaljujući čemu se kreatin monohidrat bolje apsorbira u tijelu.

Kreatin, poznat i kao β-metilgvanidinosirćetna kiselina, jedan je od najbolje proučavanih suplemenata, a njegovi efekti su naučno dokazani:
✔ Kreatin povećava sposobnost tijela da obavlja rad visokog intenziteta (i time doprinosi povećanom rastu mišića i performansama).

✔ Kreatin poboljšava regeneraciju, smanjuje oštećenja mišićnih stanica i upale nakon napornog vježbanja.

✔ Kreatin povećava volumen mišića – Kreatin ima svojstvo pretjeranog naduvavanja mišićnih stanica, što rezultira mišićnijim izgledom i, što je još važnije, služi kao stimulans za sintezu proteina.

 

Aktivni sastojci:
u 5 g**

Kreatin monohidrat 3,82g
u kojoj kreatina 3,36g
natrijum 190,00mg
Vit. C 90,00mg (113%*)
* Referentna vrijednost nutrijenata

Brand

Trec Nutrition