Muscletech Nitro-Tech 100% Whey Gold

89.00 KM159.00 KM

Opis

  • 24G PROTEINA
  • PREMIUM MIKRO FILTRIRANI PROTEIN
  • SUPERIORNI PEPTIDI SIRUTKE
  • 100% PROTEIN SIRUTKE, BEZ DODANIH AKTIVNIH SASTOJAKA

 

NAJBOLJA FORMULA U KLASI

Preko 20 godina NITRO-TECH® je vodeći proteinski brend, izgrađen na temelju naučnih istraživanja i najmodernije tehnologije, te je stekao povjerenje bezbroj potrošača u cijelom svijetu. Sada je isti istraživački i razvojni tim razvio novu formulu baziranu na superiornim izvorima proteina, kvalitetu i proizvodnji. Predstavljamo vam NITRO-TECH® 100% WHEY GOLD – čistu proteinsku formulu koja sadrži peptide i izolat sirutke.

SUPERIORNA NAUKA, VRHUNSKI REZULTATI

MuscleTech-ov tim naučnika je istražio rezultate brojnih kliničkih studija provedenih nad peptidima sirutke, i otkrio da prema tim istraživanjima peptidi sirutke unaprijeđuju brz oporavak nakon treninga i čak pospješuju inzulinsku reakciju koja pojačava dostavu nutrijenata. Ovo znači da dobijate ultra čiste, brzo apsorbujuće i probavljujuće proteine, koji će vam pomoći da se brže oporavite, izgradite više mišićne mase i ostvarite bolje rezultate na treninzima! Pored ovoga peptidi sirutke imaju i najveću biološku vrijednost od svih izvora proteina, ova vrijednost označava koliko se dobro protein apsorbuje i iskorištava u tijelu.

Svaka mjerica NITRO-TECH® 100% WHEY GOLD sadrži 24g ultra premium proteina koji pruža 5,5g BCAA i 4g glutamina i njegovih prekusora. NITRO-TECH® 100% WHEY GOLD koristi napredni hladni proces mikrofiltracije kako bi garantovao protein najveće kvalitete.

ČITAV SPEKTAR AMINO KISELINA

  • BRZO APSORBUJUĆI HIDROLIZIRANI PROTEINI SIRUTKE ZA BOLJE DOSTAVLJANJE NUTRIJENATA
  • SADRŽI PREMIUM IZOLAT I KONCENTRAT SIRUTKE ZA SUPERIORAN AMINOKISELINSKI PROFIL
  • 5,5G ANABOLIČKIH BCAA I 4G GLUTAMINA I PREKUSORA ZA BOLJU SINTEZU PROTEINA I OPORAVAK
  • NAJNAPREDNIJI PROCES HLADNE MIKROFILTRACIJE KOJI OBEZBJEĐUJE PROTEIN VISOKE BILOŠKE VRIJEDNOSTI
  • NAGRAĐIVANI OKUS KOJI ĆE TE VOLJETI

VIŠEFAZNI PROCES FILTRACIJE

Za razliku od drugih proizvođača, MuscleTech ne koristi  toplinu, jake kiseline ili soli, već samo hladnu mikrofiltraciju kako bi odstranili masti, ugljikohidrate i laktozu, te ostavili samo najkvalitetniji protein. MuscleTech koristi višefaznu tehnologiju filtracije i proizveden je u skladu sa GMP stadardima, kao što je i potrebno za sve dijetalne suplemente.

NAJBOLJI OKUS U KLASI

Da bi uživali u čistoj proteinskoj formuli ne znači da morate da konzumirate suvišne ugljikohidrate i masti. Za neke kompanije okus je jedina stvar koja im ide u prilog, te zbog toga njihove proteinske formule sadrže jeftine izvore proteina koje je lako zasladiti ugljikohidratima, mastima i šećerima. U MuscleTechu vjeruju da ne morate žrtvovati makronutrijente kako bi ostvarili željene rezultate. Zato je njihov istraživački tim u uskoj saradnji sa najboljim stručnjacima za proizvodnju okusa kreirao vrhunske okuse koji ne sadrže dodatne šećere ili ugljikohidrate, te vam obezbijedio više proteina po serviranju i bolji makronutrijentski profil.

TESTIRANA KVALITETA I ČISTOĆA

Kako bi osigurali visok standard kvalitete, svaka serija NITRO-TECH® 100% WHEY GOLD  prolazi striktnu kontrolu kvalitete, testirana je od strane trećih lica i potvrđena kako bi osigurali da svaka kutija zadovoljava najviše standarde.

NAČIN UPOTREBE:

Pomiješajte jedno serviranje (jednu mjericu) sa 150ml vode ili malomasnog mlijeka. Konzumirajte između obroka, prije i poslije treninga.

Dodatne informacije

Težina

1,1 kg, 2,3 kg

Okus

Banana, Choco Peanut Butter, Cookies and Cream, Double Rich Chocolate, French Vanilla Creme, Strawberry

Brand

Muscletech