Muscletech Amino Build Next Gen Energized

65.00 KM

Opis

AMINO BUILD NEXT GEN ENERGIZED

  • Precizno dozirana BCAA formula sa Betainom za podizanje performansi

  • Povećava mišićnu masu i podiže performanse

AMINO BUILD NEXT GEN ENERGIZED

  • Ispitanici su dobili 1,5kg čiste mišićne mase
  • Povećava snagu za 40%
  • Povećava izdržljivost već sa prvom dozom

SUPERIORNE AMINOKISELINE SA SUPERIORNIM OKUSOM

AMINO BUILD® je od sada dostupan i sa novom energetskom formulom! AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED sadrži mikronizirane BCAA, kliničku dozu betaina, snažne ćelijske volumizatore, kao i kofein prirodnog porijekla za podizanje nivoa energije, te kokosovu vodu i sok lubenice! Ova snažna formula koju su potvrdile 4 različite kliničke studije, je pokazala da poboljšava snagu, igradnju mišića i performanse. Ukoliko želite da vam vaš AMINO BUILD pruži i taj dodatni „kick“, dodatnu energiju, onda obavezno probojate AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED!

POVEĆAVA MIŠIĆNU MASU I PODIŽE PERFORMANSE

Razgranati lanac aminokiselina (BCAA) je korišten od strane vrhunskih bodybuildera i ostalih sportista već godinama zbog svoje sposobnosti povećavanja izdržljivosti i bržeg oporavka! BCAA čine tri snažne aminokiseline – leucin, izoleucin i valin – savršene su za sve sportaše jer služe kao primarna gradivna materija za mišiće i spriječavaju gubitak mišića, te razgradnju proteina, naročito tokom intenzivnih treninga.

Dok mnogi BCAA prašci osiguravaju ove osnove, većina BCAA prašaka ili aminokiselina u prahu nisu zasnovani na naučnim istraživanju, niti su napravljeni da povećavaju performanse. MuscleTech® istraživači su bili upoznati s ovim kada su kreirali originalnu AMINO BUILD® formulu i upravo zato su uspjeli da naprave nešto više od proste amino formule. AMINO BUILD je napravljen imajući na umu elitne sportiste, te je formula obogaćena precizno istraženim sastojcima koji omogućavaju vrhunsku performansu – uključujući i velike doze BCAA, precizno istražene doze leucina i betaina koje druge amino formule jednostavno nisu imale.

PRECIZNO DOZIRANA BCAA FORMULA ZA POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE I PODIZANJE PERFORMANSI

MuscleTech® istraživači su učinili ovu snažnu aminokiselinsku formulu još boljom! Predstavljamo AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED! Ova snažna nova formula nadograđuje originalnu AMINO BUILD® formulu sa kompleksom elektrolita i još boljim okusom! Za razliku od drugih nedovoljno doziranih proizvoda koji imaju malo ili nimalo istraživačke podloge kojom bi potvrdili svoje tvrdnje, AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED je potvrđen od strane četiri različite naučne studije koje demonstriraju njegovu sposobnost povećanja mišićne mase, snage i performansi.

SADRŽI 8G BCAA

Ovaj snažni „pre“ i „intra-workout“ kompleks sadrži 8g 100%-tnog BCAA (na dvije mjerice) u idealnom 2:1:1 omjeru što mišićima skeleta služi kao gorivo, a također imaju funkciju i u štednji glikogenskih rezervi u mišićima, te spriječavanju razgradnje proteina.

 

SADRŽI NAUČNO DOKAZANU DOZU BETAINA ZA VEĆU ČISTU MIŠIĆNU MASU

Svako serviranje AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED također sadrži i naučno istraženu dozu od 2,5g betaina koja je pomogla ispitanicima da značajno povećaju mišićnu izdržljivost. Ova doza od 2,5g je ispitanicima također pomogla da nabace preko 1,5kg čiste mišićne mase!

SADRŽI PRECIZAN KOMPLEKS ELEKTROLITA

AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED je uistinu kompletna formula koja uključuje preciznu dozu kokosove vode i soka lubenice, te elektrolite što pomaže da se nadoknade elektroliti koji se troše usljed napornih treninga.

 NAUČNO DOKAZANA DOZA TAURINA POJAČAVA IZDRŽLJIVOST I PERFORMANSE

Svako serviranje od dvije mjerice AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED -a sadrži 1g taurina, za što je naučno dokazano da povećava sportske performanse, te izdržljivost sportaša.

 

ISPITANICI SU DOBILI PREKO 1,5KG ČISTE MIŠIĆNE MASE!

Betain je brzo postao temelj suplementacije mnogih sportista zbog svoje sposobnosti da izazove stvaran porast mišićne mase. Kada je prvi put otkrivena AMINO BUILD® formula, MuscleTech® istraživači su bili među prvim koji su inkorporirali preciznu dozu betaina u svim suplementima i nauka i dalje nastavlja da podržava ovaj nevjerovatni sastojak! U studiji koja je provedena 2013. godine i koja je uključivala 23 iskusna vježbača u dobi između 18 i 35 godina, smještena u vodećem američkom univerzitetu i objavljena u Listu Internacionalnog Društva Sportske Ishrane (Journal of The International Society of Sports Nutrition), istraživači su otkrili da su ispitanici koji su koristili 1,25g betaina dva puta dnevno tokom treninga sa težinama, dobili preko 1,5kg mišićne mase za 6 sedmica – dok je placebo grupa dobila samo 300g mišićne mase. To znači da su ispitanici koji su koristili betain dobili gotovo 5,5 puta više mišićne mase u odnosu na placebo grupu od iste doze koja je sadržana u 2 mjerice AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED!

NAUČNO DOKAZANO DA POVEĆAVA SNAGU ZA 40%

Leucin igra centralnu ulogu u mišićnom rastu. Zapravo, to je ključna aminokiselina koja ima kapacitet da stimuliše sintezu proteina u mišićima. Ovo radi tako što stimuliše mTOR, glavni tjelesni regulator sinteze proteina. Ovo faktički čini leucin u AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED -u ključnim za postizanje stvarnih rezultata i jedan od razloga zašto MuscleTech® istraživači uključuju 4g leucina u svakom serviranju od dvije mjerice, dok većina drugih amino formula nedovoljno dozira ovu ključnu aminokiselinu.

AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED je napravljen sa tačnom dozom od 4g leucina, pokazanom u naučnoj studiji, što je omogućilo ispitanicima da povećaju maksimalnu snagu prilikom serije u kojoj izvode 5 ponavljanja za preko 40% za 12 nedjelja. Ovo su nevjerovatni rezultati! Ova studija je objavljena u Internacionalnom Listu Sportske Fiziologije i Performansi (International Journal of Sports Physiology and Performance).

POVEĆAVA IZDRŽLJIVOST I PERFORMANSE VEĆ PRILIKOM PRVE DOZE!

Taurin je jedna od najzastupljenijih aminokiselina u tijelu i ima višestruku ulogu – od kojih je jedna povećanje izdržljivosti i performansi. Studija u 2013. godini je otkrila da je doza od 1g taurina koja se nalazi u dvije mjerice AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED, unaprijedila performance kod  sportista koji se bave sportovima izdržljivosti. Ova studija je pokazala da su vrhunski sportisti konzumirajući 1g taurina, popravili na 3km svoje vrijeme za 1,7% bez da su značajno podigli srčani puls ili potrošnju kisika. Ova studija je objavljena u listu Aminokiseline.

NAJBOLJI OKUSI!

AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED dobija okus od strane eksperta u jednoj od vodećih svjetskih zaslađivačkih kompanija, a sve u cilju da ima bolji okus nego bilo koje druge aminokiseline u prahu na tržištu. Bilo da ga pijete dok trenirate ili ga pijuckate tokom dana, uvjereni smo ćete se oduševiti novim i unaprijeđenim okusima koje AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED nudi!

TESTIRAN NA KVALITET I ČISTOĆU

Da bi osigurali visoki standard kvalitete, svako pakovanje AMINO BUILD® NEXT GEN ENERGIZED prolazi stroge kvalitativne kontrole i nezavisna testiranja, te verifikacije koje će osigurati da svaka boca ima najveću čistoću, kvalitet i konzistenciju.

UPUSTVO ZA KORIŠTENJE:

Pomiješajte 1 mjericu sa 250ml vode i konzumirajte prije i tokom treninga. Za najjači učinak, pomiješajte dvije mjerice sa 500ml vode i pijte tokom treninga. Pročitajte cjelokupnu etiketu prije korištenja i koristite u skladu sa upustvom. Ukoliko želite povećati dnevni unos BCAA bez dodatnih kalorija iz konzumiranja raznih proteinskih šejkova, možete dodati 1 do 2 mjericeu vodu i piti tokom dana.

Upozorenje : Nije namijenjen za upotrebu od strane osoba mlađih od 18 godina. Nemojte konzumirati ukoliko ste trudni ili dojite. Konsultujte se sa doktorom ukoliko imate zdravstvenih poteškoća ili prije započinjanja bilo kakve dijete ili programa vježbanja.

Dodatne informacije

Okus

Blue Raspberry, Con Grape, Fruit Punch, Orange Mango

Težina

30 serviranja

Brand

Muscletech