TREC Pull Up Band Latex Green

37.00 KM

Opis

TREC Pull Up Band Latex 051 Zelena traka otpora 2080×4.5×44 mm – idealan alat za trening snage

Traka otpora TREC Pull Up Band Latex 051 Green je neophodna oprema za sve entuzijaste za trening snage. Ovaj visokokvalitetni proizvod kreiran je da osigura maksimalnu efikasnost tokom svake vježbe. Zahvaljujući elastičnosti i izdržljivosti gume, vježbači mogu prilagoditi intenzitet svog treninga vlastitim mogućnostima i postupno povećavati opterećenje kako bi postigli najbolje rezultate.

Izdržljiva, zelena konstrukcija

Otporna traka TREC Pull Up Band izrađena je od visokokvalitetnog lateksa sa najvećom izdržljivošću, što garantuje dugotrajnu upotrebu. Bez obzira da li tek počinjete svoju avanturu sa sportom ili ste iskusni takmičar – ova guma će biti savršena za vas. Tamna boja mu daje elegantan izgled i savršeno se uklapa sa svim ostalim dodacima za trening.

Veličina: 2080×4,5×44 mm – odabrano da ispuni vaša očekivanja

Otporna traka TREC Pull Up Band je duga 2080 mm, široka 4,5 mm i debela 44 mm. Ova veličina je pažljivo odabrana kako bi osigurala maksimalnu udobnost tokom treninga, istovremeno omogućavajući redovno i efikasno izvođenje različitih vježbi snage. Bez obzira na to planirate li koristiti traku za zgibove ili pomoć pri sklekovima – ovaj proizvod je prilagođen vašim potrebama.

Pomoć za sve nivoe vještina

TREC Pull Up Band Latex traka za otpor je idealan alat ne samo za profesionalce već i za početnike i rekreativce. Zahvaljujući mogućnosti prilagođavanja intenziteta, svako može prilagoditi opterećenje treninga na svoj način i uvesti postepene promjene u težini treninga. Uz to, narukvica je savršena i za teretanu i za kućnu upotrebu – zahvaljujući svom praktičnom dizajnu, lako je možete nositi i ponijeti sa sobom gdje god želite.

specifikacija :

  • Proizvod: Otporna traka
  • Boja: zelena
  • Model: LATEX 051
  • Veličina: 2080×4,5×44 mm

Brand

Trec Nutrition