Sci-Muscle TestoRage 120 caps

69.00 KM

Opis

TESTORAGE je originalni bugarski tribulus teresstris najveće moguće koncentracije  saponina!

Dodatno pojačan sa 3 pojedinačna  saponina: Tribol, Furostanol i Protodioscin!

Tribulusi drugih proizvođača na tržištu su standardizirani na slabih 45%, 30% pa čak i 20%. Neki proizvođači čak i ne stavljaju količinu  saponina na svoje deklaracije jer su na najmanjem mogućem minimumu. To je sramotno, jer je saponin aktivna supstanca tribulusa i ono što tribulus čini efikasnim. Naučnici i sportaši duže su vrijeme zadivljeni moćima testosterona. Testosteron pomaže izgradnju mišića, naročito mu dajući čvrstinu i gustoću, a istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju. Tribulus je u stanju podići nivo prirodnog testosterona u organizmu za 40 – 100%, bez neželjenih efekata. Dokazano je da tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utječe na veću produkciju testosterona u testisima. Povećanje nivoa testosterona na ovako prirodan način utječe i na pozitivni kvalitet sperme.

Tribulus je dugo bio tajna bugarskih i ruskih dizača utega zbog svog značaja na jačanje tetiva i dobijanja na snazi prirodnim putem. U narodnoj medicini tribulus je korišten kao sredstvo za reguliranje rada jetre, bubrega i kardiovaskularnog sustava. Prakticiran je i kao antiseptik i blagi diuretik. Časopis Muscle Mag je za potrošače dao sljedeći savjet: Kada kupujete tribulus gledajte koliko ima supstance “Saponis”, to jest aktivne supstance u tribulusu koja je odgovorna za njegove efekte. Najslabiji na tržištu imaju od 4 – 5%, slabi od 20 – 29%, a srednje slabi koji su se do sada mogli naći imaju maksimalno 45% aktivnih saponina. SCI MUSCLE LTD iz Velike Britanije je bacio u sjenu sve ostale tribuluse koji postoje i proizveo najači i najefektivniji tribulus današnjice koji postoji TESTORAGE! TESTORAGE SCI-MUSCLE je originalni bugarski tribulus, najefektivniji i najači tribulus ikad proizveden!

DOZIRANJE: Prvi serving (2 kapsule) uzeti odmah nakon buđenja, a drugi  2h kasnije U dane treninga prvi serving neposredno nakon buđenja a drugi nakon završenog treninga. Faza „punjenja tribulusom“ sa ovim proizvodom nije potrebna.

Sastav:

Testorage sastav

Pakiranje:

  • 120 kapsula
  • Količina pojedinačne doze: 2 kapsule
  • Broj pojedinačnih servinga: 60

Brand

Sci-Muscle