-14%

AshwaLife Ashwa Women 90 caps

25.00 KM

  • Ashwa Women je proizvod za žene na bazi ašvagande sa dodatkom D3 i skupine B vitaminafolne kiseline, te crvene djeteline (trifolium pratense flower) koja ima dugu tradiciju korištenja kao čistač krvi i limfnog sustava.
  • Namjenjen je ženama u vidu jačanja imuniteta, ublažavanja nelagodnih menstrualnih tegoba i za jačanje opšteg zdravlja maternice.

Opis

Ashwa Women je proizvod posebno formulisan za žene, na bazi ašvagande sa dodatkom D3 i skupine B vitamina, folne kiseline , te crvene djeteline (trifolium pratense flower) koja ima dugu tradiciju korištenja kao čistač krvi i limfnog sustava.

Namjenjen je ženama u vidu jačanja imuniteta, ublažavanja nelagodnih menstrualnih tegoba i za jačanje opšteg zdravlja maternice.

Ashwa Women povoljno djeluje i u periodima menopauze te se koristi pri smirivanju stresa, napetosti i depresije kod žena.

Može blago regulisati seksualnu želju kod nekih osoba.

Način upotrebe: Uzimati (1) kapsulu dnevno uz obrok ili po preporuci vašeg ljekara ili farmaceuta. Dnevnu dozu po potrebi moguće je postepeno povećavati. Ne koristiti tokom trudnoće ili dojenja. U slučaju operacije, prestati koristiti ovaj proizvod dvije sedmice prije i dvije sedmice poslije operacije.

Podaci o proizvodu:

Veličina serviranja: 1 kapsula

Ašvaganda (ekstrakt korijena) (300 mg)
– Vitanolidi (15 mg)
Trifolium pratense (40 mg)
Vitamin B6 (10 mg)
Folna kiselina (200 mcg)
Vitamin B12 (20 mcg)
Vitamin D3 (10 mcg)

Ostali sastojci: sredstvo za punjenje (MCC), kapsula od goveđeg želatina. U slučaju osjetljivosti ili alergičnosti na bilo koji od navedenih sastojaka ne preporučujemo upotrebu ovog proizvoda.

Brand

Ashwalife