-14%

AshwaLife Ashwa Immune 90 caps

25.00 KM

Ashwa immune sadrži ašvagandu kao adaptogenu biljku sa visokim sadržajem vitanolida, u sinergiji sa ostalim precizno formulisanim sastojcima koje čine ovaj proizvod poput: Vitamin C, Kurkuma, Cink te vitamini iz B, D i E skupine odlična je dodatna alternativa za očuvanje imuniteta tokom svih sezona.

Pridonosi boljem zdravlju i pomaže normaliziranju cjelokupnog rada u organizmu.

Opis

Praksa jačanja imuniteta važna je svim generacijama gdje se sve više i više trudimo održati optimalno stanje imuniteta kako bi funkcioniranje tijela i organizma bilo pravilno.

Osnovni zadatak imuniteta jeste da štiti organizam od virusa, bakterija, gljivica ali i parazita, te da prepozna opasnost i na vrijeme otkloni štetne tvari u organizmu.

Dovoljnom količnom sna, izbalansiranom prehranom, fizičkom aktivnošću i dovoljnom količinom vode poboljšavamo i održavamo rad imuniteta. Međutim, kada ni to nije dovoljno, Ashwa Immune je tu za vas.

Ashwa Immune formulisan je da štiti organizam od virusa i bakterija s obzirom da sadrži snažne antioksidante koji se uspješno bore sa slobodnim radikalima.

Način upotrebe: Uzimati (1) kapsulu dnevno uz obrok ili po preporuci vašeg ljekara ili farmaceuta. Dnevnu dozu po potrebi moguće je postepeno povećavati. Ne koristiti tokom trudnoće ili dojenja.

Podaci o proizvodu:

Veličina serviranja: 1 kapsula

Ašvaganda (ekstrakt korijena) (300 mg)
– Vitanolidi (15 mg)
Vitamin C (200 mg)
Echinacea purpurea (70 mg)
Kurkuma (50 mg)
Cink (10 mg)
Vitamin B6 (10 mg)
Vitamin E (12 mcg)
Vitamin D3 (10 mcg)

Ostali sastojci: sredstvo za punjenje (MCC), kapsula od goveđeg želatina. U slučaju osjetljivosti ili alergičnosti na bilo koji od navedenih sastojaka ne preporučujemo upotrebu ovog proizvoda.

Brand

Ashwalife