Xtend BCAA

Xtend BCAA

70,00 KM

Očisti
Uporedi

Xtend BCAA

Je pažljivo dizajnirana i znenstveno potvrđena odlična mješavina “energetskih aminokiselina”, koja sadrži razgranate aminokiseline BCAA u razmjeru 2:1:1 (L-leucin, L-izolevcin i L-valin), citrulin malat i vitamin B6, koja će vas opskrbljivati energijom, koja vam treba za maksimalnu izvedbu treninga, a također pomaže u boljoj regeneraciji.

BCAA su skup odnosno trio fantastiko (leucin,izoleucin i valin) esencijalnih aminokiselina.BCAA čine 40% dnevne potrebe za amino kiselinama,također one čine 35% mišićnog tkiva.Odnosno 1/3 vaših mišićnih proteina sastoji se od BCAA i ne može se sama stvoriti. Apsorbira se direktno i efikasne su gotovo odmah.
Želite najbolje rezultate? Pijte jednu porciju BCAA  tokom ili neposredno nakon teških treninga.

B6-Vrlo važan za bodybuildere i sportaše općenito. Vitamin B6 pretvara aminokiseline u preko 5000 bjelančevina i dodatno pomaže pri stvaranju 60 različitih enzima koji sudjeluju u biološkim funkcijama tijela. Dodatne osobine su održavanje snažnog imunološkog sistema i zdravog srca, ali i pomaganje u borbi protiv depresije. Manjak pirodoksina uzrokuje poremećaje na koži, neuropatiju (poremećaj rada živčanog sustava), zbunjenost, lošu koordinaciju i nesanicu.

Dokazano je bilo, da kompleks sastojaka u proizvodu XTend ubrzava regeneraciju, povećava proizvodnju ATP molekula i podstiče volumenizaciju stanica. Uklanja i spriječava umorenost na taj način, da spriječava ulazak triptofana u mozak. Povećava sintezu proteina, poboljšava djelovanje imunskog sustava i brine se za zdravlje probavila.

Metabolički funkcije kod konzumiranja aminokiselina u slobodnom obliku se razlikuju od metaboličkih funkcije kod kozumiranja aminokiselina, koje su udio neke proteinske mješavine (peptidna sveza). Opskrbljivanje organizma posebno s određenim aminokiselinama je brže i jače.

Xtend jako je učinkovit, kao za muškarce tako i za žene.

Nije potrebno, da konzumirate XTend i na dane bez treninga, ali ako želite, onda možete, jer poboljšava regeneraciju. Najprikladnije vrijeme za konzumiranje proizvoda XTend je tokom treninga.
Od proizvoda XTend nije se moguće predozirati.

UPUTE ZA UPOTREBU:Pomiješajte 1 mjerica (13,2 grama) u 450 do 700 ml vode i dobro protresite. Ako se prah ne rastvori odmah, počekajte mallo i ponovo dobro protresite.
Upozorenje: Čuvajte izvan dohvata djece. Prije upotrebe se savjetujte sa svom liječnikom.

SERVIRANJA:  30

Dodatne informacije

Okus

, , ,

0

TOP

X