Optimum Nutrition Gold Standard Gainer

4.00 KM109.00 KM

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

OSTVARITE ZLATNU PREDNOST

Biti velik je prednost u mnogim sportovima, ali mnogi sporitsti imaju problem s nabacivanjem dodatne mišićne mase. S obzirom da ne možete jesti do beskonačnosti, napravili smo Gold Standard Gainer koji sadrži kvalitetne kalorije u omjeru ugljikohidrata i proteina u odnosu od 2:1. Svako serviranje sadrži 763 kalorije od čega 55g proteina koji će vam u kombinaciji sa adekvatnom dijetom i treningom pomoći da postanete veći i snažniji. Sa visokokvalitetnim proteinom i složenim ugljikohidratima iz zobi, i škrobom iz graška i krompira, Gold Standard Gainer podiže ljestvicu na novu razinu kada je u pitanju dobijanje na kilaži i podizanje performansi.

  • 55 grama visokokvalitetnog proteina izolata iz sirutke
  • 763 kalorije iz kvalitetnih sastojaka
  • Ugljikohidrati iz zobi, graška i krompira
  • Sa mastima iz lana i MCT-a (triglicerida srednjeg lanca)
  • 2:1 omjer ugljikohidrata i proteina
  • Testiran na nedozvoljene supstance
  • Proteinska i ugljikohidratna formula za oporavak

KO SVE MOŽE KORISTITI OVAJ PROIZVOD

Ovaj proizvod mogu koristiti svi sportisti koji žele da dobiju na mišićnoj masi i sportisti koji žele da nadopune svoju ishranu i smanje deficit nastao poslije treninga ili bilo koje druge fizičke aktivnosti.

Ovaj proizvod mogu koristiti i svi takmičari koji se bave timskim sportovima, crossfitom, triatlonom, ironman-om, koji su ozbiljni glede svoje ishrane.

ZAŠTO  GOLD STANDARD GAINER?

Gold Standard Gainer je visokokvalitetan proteinski gainer za sve one koje žele kvalitetne kalorije sa kvalitetnim proteinom, dobrim mastima i dobrim ugljikohidratima i sve to u idealnom omjeru ugljikohidrata i proteina u odnosu od 2:1.

KADA JE NAJBOLJE UZIMATI GOLD STANDARD GAINER?

Uživajte u svom Gold Standard Gaineru poslije treninga ili do dva puta dnevno kako bi zadovoljili svoje dnevne potrebe za proteinom i kalorijama, u kombinaciji sa hranom bogatom proteinima.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Pomiješajte jednu mjericu sa 300ml vode ili malosmasnog mlijeka i konzumirajte između obroka,  1-2 mjerice sa 300-600ml poslije treninga i 1 mjericu 45-60 min prije spavanja.

Brand

Optimum Nutrition

Dodatne informacije

Brend

Optimum Nutrition

Težina

1,6 kg, 3,25 kg, 50 g

Okus

Čokolada, Jagoda, Vanilija

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Optimum Nutrition Gold Standard Gainer”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *