Nutrex Warrior

80.00 KM

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Warrior je možda jači od bilo kojeg preworkouta koji ste probali. Njegovi su efekti tako intenzivni da će samo jedna doza učiniti da se osjećate kao da ste nagazili na dinamit. Napunite svoj um i tijelo do maksimuma i srušite ciljeve u teretani. Napunite se visoko-stimulirajućom energijom i zoniranim fokusom za nezaustavljivu snagu. Pomaknite svoje granice. Nijedna težina nije preteška, nijedan trening nije preintenzivan. Nijedan pump nije bio ovakav. Oslobodite ratnika u sebi i pripremite se da počupate sve prepreke.

Warrior je napravljen od 10 različitih spojeva pažljivo odabranih da postigne sve efekte potrebne za nevjerovatan trening. Sastojci počinju da rade u posebnom slijedu i trajanju kako bi se osigurala maksimalna podrška tijekom cijelog treninga u teretani. Warrior ispunjava svako polje koje želite: Visoka stimulativna energija, laserski fokus, pojačan pump, duža izdržljivost, više snage. Warrior snažno udara, ali i drži tokom dužeg vremenskog perioda kako ne biste doživjeli pad energije i izgorjeli na pola treninga. Svaki sastojak se učinkovito dozira i obavlja svoj zadani zadatak svaki put kad ga uzmete. Ako nikada niste koristili Warrior – pripazite – možda ćete se iznenaditi koliko je zaista jak!

NAČIN UPOTREBE: Pomiješajte 1 mjericu sa 250 ml hladne vode i konzumirajte 30-45 minuta prije vježbanja. Koristite samo 1 porciju (1 mjericu) u periodu od 24 sata. WARRIOR je vrlo jak preworkout. Ne prekoračujte date smjernice.

Dodatne informacije

Pakovanje

30 serviranja

Okus

Barbarians, Grapeade, Raspberry Hard Seltzer, Sour Drops

Brand

Nutrex