Muscletech Platnium 100% Amino 2300

59.00 KM

Nema na zalihi

Opis

ULTRA PREMIUM AMINO FORMULA

Svaki imalo ozbiljan vježbač zna da su aminokiseline gradivni blokovi proteina koje naše tijelo koristi za rast, oporavak i održavanje mišića. Međutim unos ovih aminokiselina, posebno visokokvalitenih nije uvijek lagan i praktičan – do sada! Nove Platinum 100% Amino 2300 pružaju visokokvalitetni protein, uključujući i protein surutke kao i esencijalne i neesencijalne aminokiseline, kako bi podržali sintezu proteina i idealno okruženje za izgradju mišića i oporavak.

POBOLJŠAVA SINTEZU PROTEINA

Protein je sastavljen od aminokiselina. Novi Platinum 100% Amino 2300 sadrži slobodne i peptidno vezane aminokiseline koje se ubrzano probavljaju i apsorbuju u krvotok kako bi pomogle podići nivo plazme aminokiselina.

Opsrkba vašeg tijela aminokiselinama tokom dana je ključ ukoliko želite izgradnju ozbiljne mišićne mase kao odogovor na naporne treninge.

POVEĆAJTE MIŠIĆNU MASU, SNAGU I OPORAVAK

Riječ „sinteza“ znači „izgradnja“. Što znači da kada je riječ o vašim mišićima sinteza proteina je povećanje nivoa proteina (aktina i mizina) koji se nalaze u miofibrilama. Ali sintezu u proteina u vašim mišićima kontrolišu dva važna faktora: dostupnost aminokiselina i vježbanje. Ova dva faktora međusobno djeluju na složen način i utiču sintezu proteina.

Aminokiseline su neophodne za sve vrste vježbača zato što pomažu u popravku, rastu i razvoju mišićnog tkiva nakon treninga. Konzumacijom aminokiselina uz trening program možete povećati sintezu proteina i optimizirati svoj potencijal za izgradnju mišića i superiornu snagu i performanse.

TESTIRANA KVALITETA I ČISTOĆA

Kako bi osigurali visok standard kvalitete, svaka serija Platinum 100% Amino 2300 prolazi striktnu kontrolu kvalitete i testirana je od strane trećih lica i potvrđena kako bi osigurali da svaka kutija zadovoljava najviše standarde.

OBEĆANJE KOJE ESSENTIAL SERIES DAJE

Već preko 20 godina MuscleTech je sinonim za rezultat i uspjeh i to je razlog zašto je MuscleTech najprodavaniji brand u Americi kada su dodaci ishrani u pitanju. Poizvodi iz Essential serije su osnova za svakog sportistu, bez suvišnih dodataka i filera, već samo proizvodi kojima možete vjerovati i koji su podržani od strane najjačeg brenda u sportskoj ishrani.

Uputstvo za upotrebu: Konzumirajte jedno serviranje (2 kapsule) jednom dnevno s čašom vode.

Pakovanje: 320 tableta

Brand

Muscletech