Muscletech Mass-Tech

99.00 KM

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

VIŠE PROTEINA, KVALITETNIJE KALORIJE, BOLJI REZULTATI Novi MASS-TECH ® je napredni gainer za dobijanje mišićne mase dizajniran za bilo kojeg pojedinca koji teško dobija na mišićnoj masi, koji je u bulking fazi, i / ili želi dobiti na snazi.

80g PROTEINA MASS-TECH sadrži 80g proteina kada se pomiješa sa 2 čaše obranog mlijeka koja snabdijeva brze, srednje i proteine koji se vare sporo. Multi-fazni proteinski sistem obezbjeđuje neophodne aminokiseline za tijelo u različitim brzinama za produženi rok isporuke aminokiselina u krvi.

1170 KALORIJA Nova, moćna formula sada isporučuje masivnih 1170 kalorija izvedenih od proteina visoke kvalitete i ugljikohidrata koji se brzo vare, kao i specijalizirane masti. To je najsvestraniji gainer na raspolaganju, koji se može uzeti jednom dnevno ili podijeljeno u dvije odvojene porcije po pola.

13g BCAA Proteinska doza kada se miješa sa 2 čaše obranog mlijeka opskrbljuje masivnih 13 grama BCAA i 7gleucina, koji pomažu vašim ​​skeletnim mišićima, održavaju rezerve mišićnog glikogena, i pomažu da se smanjikoličina defekta bjelančevina.

5g OMEGA MASNIH KISELINA Formula punog spektra sadrži manje zasićenih masti od drugih gainera iformulirana je sa 5 grama omega masnih kiselina, koje obezbjeđuju kalorije za energiju.

GRADI SNAGU BRŽE Za razliku od drugih vodećih gainera koji sadrže malo ili nimalo kreatina, MASS-TECH pruža 10-grama klinički potvrđenu dozu za brzo povećanje snage.

DOVEDITE TIJELO U ANABOLIČKO STANJE Daje 168g ugljikohidrata kroz multi-fazni kompleks ugljikohidratakoji podiže nivo inzulina, brzo prebacuje kreatin u mišiće, i promovše dopunu rezervi glikogena, dovodeći tijelo u anaboličko stanje.

UNAPREĐUJE SINTEZU PROTEINA MASS-TECH osigurava 3g L-alanina koji je druga-najkorišćenija aminokiselina nakon L-leucina u sintezi proteina. Čak je i navedeno da igraju ulogu u proizvodnji glukoze zaupotrijebljivu energiju.

 

Kako se koristi MASS-TECH ®?

Uzmite 1 serviranje (5 doza) sa 16 oz. vode ili obranog mlijeka i konzumirajte ili ujutro, između jela ili poslje treninga.

Ili

Uzmite ½ serviranja (2.5 doze) sa 8 oz. vode ili obranog mlijeka i konzumirajte dva puta dnevno.

 

– 63G PROTEINA

– 1000 KALORIJA

– 5G BCAA

– 10G KREATINA

Dodatne informacije

Težina

3,2 kg

Okus

Čokolada, Jagoda, Kolačići i krema, Vanilija

Brand

Muscletech