-14%

AshwaLife Ashwa Women 90 caps

25.00 KM

  • Ashwa Women je proizvod za žene na bazi ašvagande sa dodatkom D3 i skupine B vitaminafolne kiseline, te crvene djeteline (trifolium pratense flower) koja ima dugu tradiciju korištenja kao čistač krvi i limfnog sustava.
  • Namjenjen je ženama u vidu jačanja imuniteta, ublažavanja nelagodnih menstrualnih tegoba i za jačanje opšteg zdravlja maternice.

Opis

Ashwa Women je proizvod posebno formulisan za žene, na bazi ašvagande sa dodatkom D3 i skupine B vitamina, folne kiseline , te crvene djeteline (trifolium pratense flower) koja ima dugu tradiciju korištenja kao čistač krvi i limfnog sustava.

Namjenjen je ženama u vidu jačanja imuniteta, ublažavanja nelagodnih menstrualnih tegoba i za jačanje opšteg zdravlja maternice.

Ashwa Women povoljno djeluje i u periodima menopauze te se koristi pri smirivanju stresa, napetosti i depresije kod žena.

Može blago regulisati seksualnu želju kod nekih osoba.

Način upotrebe: Uzimati (1) kapsulu dnevno uz obrok ili po preporuci vašeg ljekara ili farmaceuta. Dnevnu dozu po potrebi moguće je postepeno povećavati. Ne koristiti tokom trudnoće ili dojenja. U slučaju operacije, prestati koristiti ovaj proizvod dvije sedmice prije i dvije sedmice poslije operacije.

Podaci o proizvodu:

Veličina serviranja: 1 kapsula

Ašvaganda (ekstrakt korijena) (300 mg)
– Vitanolidi (15 mg)
Trifolium pratense (40 mg)
Vitamin B6 (10 mg)
Folna kiselina (200 mcg)
Vitamin B12 (20 mcg)
Vitamin D3 (10 mcg)

Ostali sastojci: sredstvo za punjenje (MCC), kapsula od goveđeg želatina. U slučaju osjetljivosti ili alergičnosti na bilo koji od navedenih sastojaka ne preporučujemo upotrebu ovog proizvoda.

Brand

Ashwalife

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “AshwaLife Ashwa Women 90 caps”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *