-14%

AshwaLife Ashwa Stress 90 caps

25.00 KM

  • Valerijana koju sadrži Ashwa Stress koristi kod nervoze i tjeskobe dok posebno odabrana i formulisana skupina grupe B vitamina sudjeluju u proizvodnji neurotransmitera poput serotonina, koji štiti receptore od neumjerenog stresa.
  • Ashwa Stress u kombinaciji sa valerijanom i djelotvornim vitaminima B skupine može efikasno pomoći u ublažavanju i rješavanju simptoma stresa.

Opis

Doba u kojem živimo burno je i stresno, a anksioznost je bolest koja je uzela maha kod svih generacija.

Stoga, nije iznenađujuće da sredstva za regulisanje stresa spadaju u najtraženije proizvode u svijetu.

Potraga za metodama liječenja ovih problema sve je veća, a ono što ide u prednost tome jeste već razvijena svijest oko ovog problema.

Shodno tome, razvili smo jedinstveni, namjenski proizvod, Ashwa Stress, koji u kombinaciji sa valerijanom i djelotvornim vitaminima B skupine može efikasno pomoći u ublažavanju i rješavanju ovih simptoma.

Smatra se da ašvaganda ima pozitivan uticaj na HPA-aksis, koji reguliše odgovor tijela na stres dok se ayurvedskoj medicini često koristi za smanjenje anksioznosti i poboljšanje kognitivnih funkcija.

Način upotrebe: Uzimati (1) kapsulu dnevno uz obrok ili po preporuci vašeg ljekara ili farmaceuta. Dnevnu dozu po potrebi moguće je postepeno povećavati. Ne koristiti tokom trudnoće ili dojenja.

Podaci o proizvodu:

Veličina serviranja: 1 kapsula

Ašvaganda (300 mg)
(ekstrakt korijena) 
– Vitanolidi (15 mg)
Valerijana (50 mg)
Vitamin B6 (10 mg)
Vitamin B12 (20 mcg)

Ostali sastojci: sredstvo za punjenje (MCC), kapsula od goveđeg želatina. U slučaju osjetljivosti ili alergičnosti na bilo koji od navedenih sastojaka ne preporučujemo upotrebu ovog proizvoda

Brand

Ashwalife

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “AshwaLife Ashwa Stress 90 caps”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *