-14%

AshwaLife Ashwa Immune 90 caps

25.00 KM

Ashwa immune sadrži ašvagandu kao adaptogenu biljku sa visokim sadržajem vitanolida, u sinergiji sa ostalim precizno formulisanim sastojcima koje čine ovaj proizvod poput: Vitamin C, Kurkuma, Cink te vitamini iz B, D i E skupine odlična je dodatna alternativa za očuvanje imuniteta tokom svih sezona.

Pridonosi boljem zdravlju i pomaže normaliziranju cjelokupnog rada u organizmu.

Opis

Praksa jačanja imuniteta važna je svim generacijama gdje se sve više i više trudimo održati optimalno stanje imuniteta kako bi funkcioniranje tijela i organizma bilo pravilno.

Osnovni zadatak imuniteta jeste da štiti organizam od virusa, bakterija, gljivica ali i parazita, te da prepozna opasnost i na vrijeme otkloni štetne tvari u organizmu.

Dovoljnom količnom sna, izbalansiranom prehranom, fizičkom aktivnošću i dovoljnom količinom vode poboljšavamo i održavamo rad imuniteta. Međutim, kada ni to nije dovoljno, Ashwa Immune je tu za vas.

Ashwa Immune formulisan je da štiti organizam od virusa i bakterija s obzirom da sadrži snažne antioksidante koji se uspješno bore sa slobodnim radikalima.

Način upotrebe: Uzimati (1) kapsulu dnevno uz obrok ili po preporuci vašeg ljekara ili farmaceuta. Dnevnu dozu po potrebi moguće je postepeno povećavati. Ne koristiti tokom trudnoće ili dojenja.

Podaci o proizvodu:

Veličina serviranja: 1 kapsula

Ašvaganda (ekstrakt korijena) (300 mg)
– Vitanolidi (15 mg)
Vitamin C (200 mg)
Echinacea purpurea (70 mg)
Kurkuma (50 mg)
Cink (10 mg)
Vitamin B6 (10 mg)
Vitamin E (12 mcg)
Vitamin D3 (10 mcg)

Ostali sastojci: sredstvo za punjenje (MCC), kapsula od goveđeg želatina. U slučaju osjetljivosti ili alergičnosti na bilo koji od navedenih sastojaka ne preporučujemo upotrebu ovog proizvoda.

Brand

Ashwalife

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “AshwaLife Ashwa Immune 90 caps”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *